dijous, 1 de maig del 2008

Pissarres digitals i nova aula informàtica

La nostra escola aposta fort per les noves tecnologies: TIC i TAC
Acabem de comprar i ja estan en funcionament 5 noves pissarres digitals interactives PDI.
En total en tenim set: a P-3, 1r., 2n., 3r., 4t., 6è i una altra en una aula a lliure disposició dels altres professors que encara no la tenen.
Paral·lelament, aquesta setmana, ens estan instal·lant una nova aula informàtica amb 14 ordinadors nous de trinca. Els ordinadors que teníem es fan vells ràpidament i ens havíem de renovar.
Així els/les alumnes hi podran treballar amb total comoditat individualment o per parelles.
També tenim un conjunt de deu portàtils que es poden portar a la classe que ho desitgi per a treball personal i que juntament amb la connexió wi-fi que tenim a tota l'escola faciliten la consulta via internet en qualsevol moment.

Si voleu més info sobre ordinadors: <a href="personal'>http://www.britannica.com/EBchecked/topic/452928/personal-computer">personal computer</a>
Sobre pissarres digitals interactives: http://www2.smarttech.com/st/en-US/Products/SMART+Boards/Front+Projection/600+Series/Features.htm


maria irene anglada badia
viladecans - CATALUNYA

1 comentari:

tware ha dit...

Como han cambiado las tecnologías, recuerdo que cuando se hacia clase de Informática en el colegio Doctor Fleming, finales del los 90, lo haciamos con ordenadores Spectrum 16k con Josep.

Felicidades, espero que os sea de gran ayuda igual que amí con los antiguos ordenadores :)